,

HCG Injektio 3 injektiopulloja of 5000 IU

53.00

Laadukas HCG myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Hoito syklin jälkeen

Vaikuttava aine: Human Chorionic Gonadotropin

Annostus ja määrä: 1 injektiopullo (5000 IU/injektiopullo)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa HCG luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

HCG Injektio 3 injektiopulloja 5000 IU on lääke, jonka pääkomponentti on ihmisen koriongonadotropiinia (HCG). Tämä on hormoni, jota elimistö tuottaa luonnollisesti. Sitä kutsutaan yleisesti raskaushormoniksi, koska sitä tuottavat enimmäkseen naisen istukan solut raskauden aikana. Synteettistä hormonia käytetään stimuloimaan naisten munasarjoja ja miesten kiveksiä lisäämään hedelmällisyyttä. Lääkettä käytetään myös apukomponenttina, jonka avulla käyttäjä voi vähentää sivuvaikutuksia ja palauttaa testosteronin tuotannon pitkän ja tehokkaan steroidisyklin jälkeen.

HCG:n vaikutukset

Anabolisten steroidien käytöllä voi valitettavasti olla joitain sivuvaikutuksia. Näitä sivuvaikutuksia voivat olla kivesten surkastuminen, luonnollisen testosteronin tuotannon estyminen ja mahdollinen hedelmättömyys. HCG pystyy kirjaimellisesti kääntämään nämä negatiiviset vaikutukset. Oikein suunnitellun HCG-syklin avulla käyttäjä voi nopeuttaa gonadotropiiniryhmän hormonien tuotantoa, parantaa spermatogeneesiä ja siittiöiden aktiivisuutta, estää kivesten surkastumista, parantaa seksuaalista aktiivisuutta ja nopeuttaa kivesten palautumista voimakkaan steroidihoidon aikana. syklit.

Kuinka ottaa HCG

Lääkettä suositellaan käytettäväksi vain yli 6 viikkoa kestäviin steroideihin tai sellaisiin, joihin liittyy steroidien ottaminen erittäin suurilla annoksilla. HCG:tä ei tarvitse ottaa lieviin kiertoihin, jotka kestävät alle 6 viikkoa. HCG:tä ei tule ottaa yksinään, vain yhdessä steroidien tai muiden lääkkeiden kanssa syklin jälkeisen hoidon aikana.

HCG:n päivittäisen annoksen tulee olla välillä 250-500IU steroidisyklin aikana tai 500-2000IU syklin jälkeisen hoidon aikana. Injektiot tulee tehdä noin 5 päivän välein, mutta enintään 3 kertaa viikossa. HCG-syklin keskimääräinen kesto on 3 viikkoa, mutta syklin jälkeinen tauko on aina samanpituinen.

Sivuvaikutukset

Koska HCG on lääke, jota käytetään minimoimaan sivuvaikutusten ilmaantumista, on selvää, että sen käytöstä aiheutuvat sivuvaikutukset ovat hyvin harvinaisia. Joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia miehillä voivat olla akne, turvotus, eturauhasen ja rintojen suureneminen. Nämä ovat helposti vältettävissä lääkkeen oikealla käytöllä.

HCG-injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteet. Suosittelemme myös, että tutustut ihmisen koriongonadotropiinin koko osaan.

HCG Injektio 3 injektiopulloja 5000 IU toimitetaan Suomeen 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart