Sale!
,

HCG Injektio 10000 IU

41.00

Laadukas HCG myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Hoito syklin jälkeen

Vaikuttava aine: Human Chorionic Gonadotropin

Annostus ja määrä: 1 injektiopullo (10000 IU/injektiopullo)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa HCG luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

HCG Injektio 10000 IU on Bharat Serumsin valmistama tuote, joka perustuu ihmisen koriongonadotropiiniin (HCG), joka on hormoni, jota pääasiassa nainen tuottaa raskauden aikana. HCG on tärkeä ja suosittu lääke kehonrakentajien keskuudessa, jota käytetään estämään kivesten surkastumista. Lääke edistää aktiivista spermatogeneesiä; siksi kyky tulla raskaaksi ei heikkene tehokkaimmankaan steroidihoidon aikana. Lisäksi lääke edistää sukuelinten ja toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien kehittymistä.

Tehokkuus

HCG:llä on useita erityisiä vaikutuksia:

  • Lisääntymisjärjestelmän hormonien synteesi.
  • Spermatogeneesin ja siittiöiden aktiivisuuden vahvistaminen.
  • Ennaltaehkäisevä vaikutus kivesten surkastumista vastaan.
  • Edistää lisääntymisjärjestelmän ja seksuaalisten ominaisuuksien nopeutettua kehitystä.

Käyttösuosituksia

HCG:tä käytetään steroidikursseilla, joiden kesto on yli 6 viikkoa ja joissa käytetään vakavia lääkkeitä suurina annoksina. Pehmeillä kursseilla tämän lääkkeen käyttö on epäkäytännöllistä. HCG:n käytön kesto vaihtelee 10 – 20 vuorokauden välillä steroidikurssin aggressiivisuuden tason mukaan. Lääkkeen annostus on keskimäärin 500 IU viikossa, joka on jaettu 3 injektioon. Suurin annosraja on 1000 IU 21 päivän ajan. Suuri annos ei lisää lääkkeen tehoa, mutta ei-toivottujen seurausten riski sivuvaikutusten muodossa kasvaa.

Sivuvaikutukset

Ensisijaisesti jos lääkettä käytetään väärin, voi esiintyä sivuvaikutuksia. Nämä ilmenevät yleensä aknen, turvotuksen tai eturauhasen ja rintojen suurenemisen muodossa. Jos käyttöohjeita noudatetaan, ne voidaan välttää.

Arvostelut lääkkeestä

Lääkkeellä on sekä positiivisia että negatiivisia arvosteluja. Negatiiviset arviot lääkkeestä ovat seurausta väärästä käytöstä ja suositusten ja annosten noudattamatta jättämisestä. Muissa tapauksissa lääke saa positiivisia arvioita, koska sillä on ennaltaehkäisevä vaikutus kivesten surkastumisen estämiseksi ja palauttaa spermatogeneesin ilman negatiivisia ilmentymiä oikein käytettynä.

HCG-injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteet. Suosittelemme myös, että tutustut ihmisen koriongonadotropiinin koko osaan.

HCG Injektio 10000 IU:n toimitus Yhdysvaltoihin tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart