,

HCG 5000 IU 1 injektiopullo

25.00

Laadukas HCG myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Hoito syklin jälkeen

Vaikuttava aine: Human Chorionic Gonadotropin

Annostus ja määrä: 1 injektiopullo (5000 IU/injektiopullo)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa HCG luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Urheilijat käyttävät useimmiten HCG 5000 IU 1 injektiopullo:ta kuntoutushoitokurssien aikana. Tosiasia on, että urheilufarmakologisten lääkkeiden käyttö voi aiheuttaa ongelmia erektiossa ja spermatogeneesin häiriöitä. Tämän lääkkeen aktiiviset komponentit mahdollistavat hormonaalisen taustan normalisoinnin.

Tehokkuus

Kaikki tietävät, että gonadotropiini on hormoni, jota ihmiskeho tuottaa itsenäisesti. Urheilussa näitä lääkkeitä käytetään kuntoutushoitoon, nimittäin estämään kivesten atrofiaprosesseja, parantamaan spermatogeneesiprosesseja ja nopeuttamaan testosteronin tuotannon luonnollisia prosesseja. Lisäksi tätä lääkettä voidaan käyttää ylipainon poistamiseen.

Urheilijat voivat myös käyttää tätä lääkettä nopeuttaakseen ovulaation prosesseja. Koska hormoni pystyy nopeuttamaan testosteronin synteesiä, monet urheilijat päättivät käyttää sitä lihaskuitujen nopeutettuun kasvuun, mutta viimeaikaisten tutkimusten tulosten mukaan lääkkeen korkea tehokkuus oli mahdollista todistaa vain yhdistelmänä. muiden urheilufarmakologian lääkkeiden kanssa.

Säännöt lääkkeen ottamisesta

Kesto ja annostus riippuvat ensisijaisesti urheilijan tehtävistä. Joskus on suositeltavaa aloittaa HCG:n ottaminen suoraan steroidikurssin toisella tai kolmannella viikolla. Tässä tapauksessa on syytä pistää kahdesti viikossa päivittäinen annoksena, joka ei ylitä 250-500 IU.

Voit myös käyttää lääkettä syklin jälkeiseen hoitoon; tässä tapauksessa sinun tulee myös valita annos yksilöllisesti. Kokeneet urheilijat voivat ottaa enintään 1000 IU:ta. Lääkettä tulee pistää enintään kerran tai kahdesti viikossa, ja sen teho kestää jopa viisi päivää. Ennen injektiota lääke on laimennettava isotonisella natriumkloridiliuoksella.

Mahdolliset sivuvaikutukset

  • Gynekomastia (rauhaskudoksen lisääntyminen ja maitorauhasten laajentuminen);
  • Aknen esiintyminen;
  • Laajentunut eturauhanen;
  • Hiustenlähtö tai hirsutismi (lisääntynyt karvaisuus);
  • Miesten toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien esiintyminen (naisilla).

Negatiivisten sivuvaikutusten välttämiseksi asiantuntijat suosittelevat, että pidättäydyt käyttämästä yliannostuksia, älä harjoittele steroidikursseja yli kahden kuukauden ajan ja käy myös hormonijärjestelmän tutkimuksessa hcg 5000 iu:n myynnin jälkeen.

Verkkokauppamme tarjoaa edulliset ehdot niille, jotka haluavat ostaa aitoja urheilufarmakologisia lääkkeitä.

HCG-injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteet. Suosittelemme myös, että tutustut ihmisen koriongonadotropiinin koko osaan.

HCG 5000 IU 1 injektiopullo:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart