,

Flibanserin 100 mg 4 pillerit

23.00

Laadukas Flibanserin myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Flibanserin

Annostus ja määrä: 100mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Flibanserin luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tämän lääkkeen vaikuttava aine on Flibanserin 100 mg 4 pillerit, jota käytetään premenopausaalisille naisille, joilla on alhainen seksuaalinen halu tai hypoaktiivinen seksuaalinen haluhäiriö (HSDD). Lääke on tarkoitettu kokonaan naisten käyttöön, eikä sitä tule käyttää miesten.

Tehokkuus

Flibanserin on kyky parantaa serotoniinin ja dopamiinin välistä tasapainoa moduloimalla niiden toimintaa tietyissä aivojen osissa. Nämä välittäjäainejärjestelmät ovat vastuussa seksuaalisen vasteen säätelystä. Siksi lääkitys pystyy lisäämään tyydyttävien seksitapahtumien määrää kuukaudessa naisilla noin puolella.

Käyttösuositukset

Centurion Laboratoriesin lääke valmistetaan 100 mg:n tabletteina suun kautta käytettäväksi. Suositeltu annos on 1 tabletti päivässä nukkumaan mennessä. Tabletteja ei suositella ottamaan aikaisin päivällä, koska lääke vaikuttaa tiettyihin kehon toimintoihin. Käyttöaika on enintään 8 viikkoa.

Kielteiset vaikutukset

Jos Flibanserin otetaan liian aikaisin päivällä, on olemassa hypotension, pyörtymisen, tapaturman ja keskushermoston laman riski. Muita sivuvaikutuksia voivat olla vatsakipu, epänormaali verenvuoto kohdusta, ahdistuneisuus, ummetus, huimaus, suun kuivuminen tai pyörtyminen.
Flibanserin-pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Flibanserin 100 mg 4 pillerit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart