, ,

Exemestane 25 mg 30 pillerit

57.00

Laadukas Exemestane myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Exemestane (Aromasin)

Annostus ja määrä: 25mg (30 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Exemestane luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Exemestane 25 mg:aa käytetään lääketieteessä naisten rintasyövän hoitoon vähentämällä estrogeenin määrää naisen kehossa. Miehet käyttävät myös lääkettä, jota kutsutaan yleisesti nimellä Aromasin, estrogeenitasojen alentamiseen, jotta voidaan hoitaa tai välttää estrogeenisiä vaikutuksia kehossa, kuten gynekomastiaa.

Lääkkeen ominaisuudet

Aromasin kuuluu antiestrogeenilääkkeiden alaluokkaan, jota kutsutaan Aromataasi-inhibiittoreiksi (AI:t).

Tämä tarkoittaa, että se sitoutuu aromataasientsyymiin (entsyymi, joka on vastuussa testosteronin muuntamisesta estrogeeniksi kehossa) ja estää sitä aiheuttamasta tätä prosessia. Siksi, kun miehet ottavat Aromasinia yhdessä steroidien kanssa, jotka ovat alttiita aromatisoitumiselle (muunnos estrogeeniksi), kuten testosteroni tai boldenoni, he voivat lisätä testosteronin määrää kehossaan ilman, että se muuttuu estrogeeniksi. Tämä auttaa heitä välttämään sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa, aknea ja vedenpidätystä, sekä parantaa kehon ulkonäköä.

Kuinka ottaa se

Exemestane annos lasketaan yksilöllisesti ja riippuu otettujen steroidien annoksesta sekä niiden aromatisaatiotasosta. Siksi suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaan löytääksesi tilanteeseesi sopivan annoksen.

Aromasiinia otetaan joko steroidisyklin aikana estrogeenisten sivuvaikutusten estämiseksi pitämällä estrogeenitasot hallinnassa koko syklin ajan, tai sitä otetaan sen jälkeen, kun sivuvaikutukset on havaittu, jotta niistä päästään eroon.

Yleensä Aromasin otetaan 25 mg:n (1 tabletin) annoksena päivässä, mutta tämä voi olla liian suuri joillekin ihmisille tai liian pieni joillekin ihmisille. Jos huomaat, että tämä annos on liian suuri, voit ottaa 1 tabletin joka toinen päivä.

Kielteiset vaikutukset

Jos lääkettä käytetään oikein, sivuvaikutusten riski on hyvin pieni. Vaikka joissakin tapauksissa voi esiintyä seksuaalisen halun vähenemistä, lihas- ja nivelkipuja, pahoinvointia, maha-suolikanavan häiriöitä, kuumia aaltoja, masentunutta mielialaa tai unettomuutta.

Exemestane pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Exemestane 25 mg:n toimitus Finaldiin tapahtuu 5-12 arkipäivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart