,

Equipoise 10 ampullit 200 mg

49.00

Laadukas Equipoise myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Boldenone undecylenate (Equipose)

Annostus ja määrä: 10 ampullit 200 mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Equipoise luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Tietoa Boldenonen vaikutuksista ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1949. Vaikka lääkettä käytettiin alun perin eläinlääketieteessä, nykyään sitä käytetään laajalti kehonrakennuksessa, voimannostossa ja muissa voimalajeissa lihasten rakentamiseen ja voiman kehittämiseen. Ainetta pidetään erittäin luotettavana ja turvallisena anabolisena steroidina.

Boldenonen toiminta ja ominaisuudet

Equipoisen käyttö ei johda nopeaan painonnousuun lyhyessä ajassa. Riippuen annoksesta, ravinnosta ja harjoittelusta, vaikutus voi vaihdella. Kun käytät lääkettä vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, voit odottaa pientä korkealaatuisen lihaksen kasvua, noin 5 kiloa muutamassa viikossa, mutta kasvu on kuivaa, kohokuvioitua ja hyvällä verisuonituudella. Jos päätavoitteesi on saada paljon massaa, sinun on lisättävä annoksia hieman ja perustettava hiilihydraattinen ruokavalio. Tässä tapauksessa voit nostaa jopa 7-9 kg kokonaispainosta 5 viikon syklin aikana.

Vastaanotto ja annostus

Tasapainon puoliintumisaika on 15 päivää. Se on pitkä vaikuttava aine ja sitä voidaan antaa pidemmän ajan. Urheilijoiden, joille tehdään dopingtesti, tulee olla tietoisia siitä, että Boldenone Undecylenate poistetaan verestä 6 kuukautta viimeisen injektion jälkeen.

Boldenonea voivat ottaa sekä aloittelijat että edistyneemmät urheilijat. Optimaalinen annos on 400-600 mg viikossa. Viikkoannos voidaan jakaa 2-3 injektioon. Kokeneet urheilijat, jotka ovat jo suorittaneet useita AAS-jaksoja ja joihin pienemmät annokset eivät enää tehoa, voivat nostaa annokset jopa 600-800 mg viikoittain ilman haittavaikutusten todennäköisyyttä.

Yleensä Equipoisea ei käytetä soolosyklissä, kehittyneemmän lihasmassan saavuttamiseksi sitä suositellaan käytettäväksi yhdessä erilaisten testosteroniestereiden ja/tai Anadrolin kanssa. Kuivausjaksossa paras valinta olisi yhdistelmä Masteronin, Winstrolin tai Oxandrolonen kanssa.

Sivuvaikutukset

Boldenone Undecylenate -valmisteeseen liittyvät sivuvaikutukset ovat yleensä lieviä. Aromatisointi on mahdollista suurilla annoksilla. Gynekomastiaa voi esiintyä vain erittäin suurilla annoksilla ja herkillä henkilöillä. Jos estrogeeniset vaikutukset ovat hankalia, Nolvadexin tai Provironin lisääminen tekee syklistä siedettävämmän.

Equipoise-ruiskutusosiossa näet muiden valmistajien tuotteet. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Equipoisen toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart