Sale!
,

Dianabol 10 mg 50 pillerit

25.00

Laadukas Dianabol myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Methandienone

Annostus ja määrä: 10mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Dianabol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Dianabol 10mg on yleinen versio Methane (Methandienone) markkinoilla tänään. Ei ole mikään salaisuus, että metaani on laajimmin käytetty suun kautta otettava steroidi. Dianabolin hinta ja sen positiivisten vaikutusten laaja valikoima houkuttelevat monia potentiaalisia ostajia. Jopa tähän lääkkeeseen perustuvat lyhyet kurssit antavat sinulle mahdollisuuden saada muutaman todellisen kilon kuivaa lihasmassaa, joka ei katoa edes Dianabol lopettamisen jälkeen. Lisäksi huomaat huomattavan painonnousun kurssin aikana nesteen kertymisen vuoksi.

Dianabol-kurssin vaikutukset:

  • Nopea lihasmassan kasvu
  • Kohtalainen veden kertymä
  • Lisääntynyt suorituskyky ja kestävyys
  • Nopea toipumisaika
  • Nopeutettu proteiinisynteesi
  • Vähentynyt nivelten ja nivelsiteiden rasitus
  • Matala rebound-vaikutus (edellyttäen, että suoritat asianmukaisen kurssin jälkeisen hoidon)
  • Mahdollisuus yhdistää Dianabol moniin muihin steroideihin
  • Määritelmän saaminen lääkkeen lopettamisen jälkeen (nesteen valumisen vuoksi)

Kuinka ottaa Dianabol

Dianabol ohjeet ovat identtiset vastaavien Methandienone-pohjaisten lääkkeiden kanssa. Dianabol yksinkurssille riittää aloittelijoille 20-40 mg päivässä. Jos käytät eri lääkkeisiin perustuvaa yhdistettä, vähennä Dianabol annosta 10-20 mg:aan päivässä.

Jaa pillereiden kokonaismäärä 2-3 yhtä ajoitettuun annokseen. Käytä Dianabol tyhjään vatsaan imeytymisen parantamiseksi. Jos sinulla on ripulia tai närästystä, aloita pillereiden ottaminen 20-30 minuuttia aterian jälkeen.

Dianabol-kurssia soolomuodossa voivat käyttää sekä aloittelijat että kokeneemmat urheilijat, esimerkiksi kamppailulajeja harrastavat, joiden on lisättävä voimaa ja palautumiskykyään ilman merkittävää vaikutusta hormonijärjestelmään.

Voit yhdistää Dianabol tehokkaisiin steroideihin, kuten testosteroniin ja sen muunnelmiin, kuten Sustanon, Omnadren tai estereihin, kuten Enanthate ja Propionate. Toinen suosittu yhdistelmä on Deca yhdessä metaanin kanssa. Arvostelujen mukaan Dianabol on melko tehokas kuivauskursseissa. Pienet Dianabol-annokset yhdessä kevyiden oraalisten steroidien (Winstrol tai Oxandrolone) kanssa auttavat polttamaan ihonalaista rasvaa ja rakentamaan lihasmassaa.

Dianabol-soolokurssin kesto ei saa ylittää kahdeksaa viikkoa. Yhdistetyn kurssin tapauksessa noudata päästeroidin puoliintumisaikaa.

Dianabol sivuvaikutukset

Monet urheilijat alkavat ennen Dianabol ostamista etsiä aktiivisesti artikkeleita Internetistä sen sivuvaikutuksista. Itse asiassa metaani on yksi turvallisimmista steroideista riittävin annoksina. Gynekomastia-oireita voi esiintyä metaanihoidon aikana, mutta vain yli 80-100 mg:n annoksilla.

Jotkut urheilijat viittaavat nesteen kertymiseen sivuvaikutuksena, mutta meidän mielipiteemme on aivan erilainen: mitä enemmän nestettä, sitä enemmän lihasglykogeenia. Tämän metaanin ominaisuuden ansiosta sinun pitäisi tuntea olosi turvalliseksi työskennellessäsi raskaiden painojen kanssa, koska nivelet ja nivelsiteet voidellaan täysin nesteellä.

Yleensä käytä ilmoitettuja annoksia, ja Dianabol-kurssi ei aiheuta sivuvaikutuksia.

PCT Dianabolin jälkeen

Yleensä urheilijat suosittelevat kurssin jälkeisen hoidon aloittamista 2-3 päivää kurssin jälkeen, mutta suosittelemme odottamaan, kunnes metaani on kokonaan poistunut elimistöstä. Osta Anastrozole kurssin aikana. Aloita sen käyttö kurssin lopussa ja siihen asti, kunnes kurssin jälkeinen terapia alkaa.

PCT perustuu joko Clomidiin tai tamoksifeeniin. Jos käytät lääkekoostumusta, on parempi aloittaa PCT 1-3 viikkoa myöhemmin kurssin aineosista riippuen. Tamoxifen tai Clomid kurssin kesto on keskimäärin 10-14 päivää.

Dianabol pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Dianabol 10mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lisäapua varten.

Shopping Cart