,

Deca Durabolin 10 ml injektiopullo 250 mg

51.00

Laadukas Deca Durabolin myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Nandrolone decanoate (Deca)

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo 250 mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Deca Durabolin luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Deca Durabolin 10 ml luotiin hoitamaan leikkauksen jälkeistä lihasmassan menetystä, osteoporoosia, rintasyöpää, aliravitsemusta, palovammoja ja tietyntyyppisiä anemiaa. Nykyään kehonrakentajat ja muut urheilijat käyttävät sitä fyysisen rakenteen ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Decan vaikutukset

Tätä klassista steroidia Deca-Durabolin käytetään ensisijaisesti lihasmassan kasvattamiseen. Massan lisääminen voidaan tehdä paljon nopeammin tämän lääkkeen käytöllä, koska lihaksissa on huomattavaa vettä syklin aikana. Se edistää kehon prosesseja, jotka ovat välttämättömiä lihasmassan ja -voiman rakentamiselle, kuten proteiinisynteesiä.

Decan androgeeninen aktiivisuus on vain 37% verrattuna testosteroniin, joten sitä pidetään melko heikkona androgeenisena steroidina. Tämä tarkoittaa, että sitä voivat käyttää naiset ja ne, jotka ovat alttiita hiustenlähtöön, koska androgeeniset ja virilisaatiovaikutukset ovat minimaaliset. Decaa pidetään myös täydellisenä steroidina palautumiseen ja vahvuuteen, koska se pystyy korjaamaan ja vahvistamaan luita ja nivelsiteitä sekä ehkäisemään nivelkipuja.

Suositeltu annostus ja syklin pituus

Deca by Ultima valmistetaan 10 ml:n injektiopullossa, joka sisältää 250 mg nandrolonidekanoaattia 1 ml:aa kohti. Ihanteellinen annos miehille on 1-2ml (250mg-500mg) viikossa. Suositeltu annos naisille on enintään 0,2 ml (50 mg) viikossa. Deca-sykli kestää yleensä jopa 10 viikkoa.

Steroidi voidaan pinota muiden anabolisten steroidien kanssa pitkäaikaisten ja nopeasti vaikuttavien vaikutusten saavuttamiseksi. Sitä käytetään yleisesti yhdessä pitkäkestoisen testosteronin kanssa.

Tamoksifeenia ei tule käyttää PCT:ssä (post-cycle therapy), koska se voi lisätä nandrolonin progestogeenista aktiivisuutta. Clomidia tai toremifeenia voidaan käyttää PCT-lääkkeinä deka-syklin jälkeen.

Negatiiviset reaktiot

Useimpien sivuvaikutusten välttämiseksi on tärkeää suorittaa Post Cycle Therapy (PCT) jokaisen deca-syklin jälkeen. Joitakin lääkkeen mahdollisia sivuvaikutuksia ovat heikko erektio, lanteiden ja selän kipu, päänsärky tai kohonnut valtimoverenpaine.

Deca Durabolin -injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Deca Durabolin 10 ml:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart