, ,

Clomid 50 pillerit 50 mg

18.00

Laadukas Clomid myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Clomiphene citrate (Clomid)

Annostus ja määrä: 50mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Clomid luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Clomid 50 mg kuuluu lääkeluokkaan ja -luokkaan, joka tunnetaan nimellä selektiiviset estrogeenireseptorin modulaattorit (SERM). Selektiiviset estrogeenireseptorin modulaattorit kuuluvat vielä laajempaan lääkeluokkaan, joka tunnetaan nimellä antiestrogeenit. Tätä lääkettä käytetään perinteisessä lääketieteessä sellaisten sairauksien hoitoon, kuten munasarjojen monirakkulatauti, Stein-Leventhalin oireyhtymä, metrorrhagia, galaktorrea, kuukautiset, Chiari-Frommelin oireyhtymä jne. Urheilussa Clomidia käytetään tehokkaaseen estrogeenin hallintaan.

Clomid vaikutukset

Urheilijoiden ja kehonrakentajien käyttämille anabolisille steroideille Clomid voi toimia tehokkaana estrogeenina lievittääkseen aromatisoituvien anabolisten steroidien (kuten testosteronin, Dianabol, Boldenone jne.) ei-toivottuja estrogeenisivuvaikutuksia. Yksi erityinen ei-toivottu sivuvaikutus on gynekomastia, joka viittaa rintakudoksen kehittymiseen kehon liiallisesta estrogeenitasosta.

Koska estrogeenilla on antagonistisia vaikutuksia hypotalamukseen, mikä lisää gonadotropiinien LH- ja FSH-tuotantoa, Clomid voidaan käyttää tehokkaasti lisäämään endogeenisen testosteronin tuotantoa miehillä. Tämä on erityisen tärkeää henkilöille, jotka haluavat palauttaa oikean hormonaalisen toiminnan viikkojen kuluessa anabolisten steroidien syklin päättymisestä.

Suositeltu käyttö

Clomid otetaan suun kautta suuren vesimäärän kanssa, yleensä aterian jälkeen. Yleisin käyttötapa on ottaa se steroidisyklin päätyttyä ja vasta kun kaikki steroidin komponentit ovat poistuneet kehosta. Suositeltu annos on 50-100 mg päivässä. Käytön kesto syklin jälkeisen hoidon aikana on 2-4 viikkoa.

Negatiiviset reaktiot

Jos lääkettä otetaan väärin, tämä voi johtaa näköhäiriöihin, menorragiaan ja munasarjojen hyperstimulaatio-oireyhtymään (jos se poistetaan), kuumia aaltoja, epämukavuutta mahassa ja suolistossa, pahoinvointia, oksentelua, masennusta ja kohtauksia. Lisäksi klomifeeni on melko neurotoksinen, mikä ilmenee unettomuuden, päänsäryn ja huimauksen ilmaantumisena.

Lääkkeen käytön vasta-aiheet ovat maksan tai munuaisten vajaatoiminta, epäselvän etiologian kohdun verenvuoto, mukaan lukien menneet, munasarjakystat, aivolisäkkeen kasvain tai aivolisäkkeen vajaatoiminta ja raskaus.

Clomid pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Clomid 50 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart