, ,

Clomid 50 mg 50 pillerit

36.00

Laadukas Clomid myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Clomiphene citrate

Annostus ja määrä: 50mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Clomid luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Clomid 50 mg auttaa ylläpitämään lihaksia ja voiman indikaattoreita kohonneina steroidien aikana sekä suojaa kehoa gynekomastian esiintymiseltä. Voit ostaa Clomid edulliseen hintaan nettisivuiltamme.

Clomid tehokkuus

Clomid on useita tehokkaita ominaisuuksia:

  • Estää estrogeenireseptoreita;
  • Lisää follikkelia stimuloivien ja luteinisoivien hormonien tasoa;
  • Lisää kehon luonnollista testosteronin tuotantoa;
  • Stimuloi spermatogeneesiä;
  • Se ei ole steroidilääke.

Miten Clomid otetaan

On suositeltavaa aloittaa Clomid käyttö heti steroidisyklin päätyttyä. Lääkkeen optimaalinen päivittäinen annos on keskimäärin 50-100 mg ja käytön kesto on 2-3 viikkoa. On parasta neuvotella urheilufarmakologian alan pätevän asiantuntijan kanssa yksilöllisesti sopivan annoksen ja annon keston valinnassa. Lääke on saatavana tabletteina suun kautta annettavaksi, se on pestävä vedellä suuria määriä. Alkoholijuomien käyttö on vasta-aiheista, koska niillä on huono reaktio Clomid-vaikutuksen kanssa.

Clomid sivuvaikutukset

Naisia ​​ei suositella ottamaan tätä lääkettä, koska se voi häiritä heidän luonnollista hormonitasoaan. Clomid auttaa säilyttämään rekrytoidun lihasmassan ja steroidilääkkeiden käytön aikana saavutetut voimamittarit. Jos Clomid käytetään väärin, voi esiintyä päänsärkyä, kuumetta, pahoinvointia ja näköongelmia.

Arvostelut Clomid

Monet ammattiurheilijat arvostavat Clomid antiestrogeenistä vaikutusta ja sitä, kuinka se vahvistaa steroidisyklillä saatuja tuloksia. Lääke estää erilaisten negatiivisten reaktioiden ilmentymisen steroidien käyttöön sekä eliminoi jo ilmenneet sivuvaikutukset. Lisäksi monet väittävät, että Clomid voi polttaa kehon rasvaa ja kuivattaa lihasmassaa, mikä tekee siitä tiheämmän ja näkyvämmän.

Clomid-pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Clomid 50 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart