, ,

Clomid 50 mg 100 pillerit

34.00

Laadukas Clomid myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Clomiphene citrate (Clomid)

Annostus ja määrä: 50mg (100 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Clomid luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Pääasiallinen vaikuttava aine on klomifeenisitraatti, jota kutsutaan yleisesti nimellä Clomid 50 mg. Sen aktiiviset komponentit vaikuttavat testosteronin tuotannon luonnollisten prosessien lisääntymiseen ja palautumiseen miehillä, mikä selittää Clomid erityisen suosion kehonrakentajien keskuudessa. Tätä lääkettä käytetään myös perinteisessä lääketieteessä, erityisesti sellaisten sairauksien hoitoon kuin munasarjojen monirakkulatauti, Stein-Leventhalin oireyhtymä, metrorrhagia, galaktorrea, kuukautiset, Chiari-Frommelin oireyhtymä jne. Lääketieteellisiin tarkoituksiin sitä ei käytetä vain hoitona, mutta myös erinomaisena ennaltaehkäisevänä aineena.

Tehokkuus

Pohjimmiltaan tätä lääkettä käytetään steroidisyklin jälkeen, koska sitä voidaan käyttää minimoimaan tai kokonaan eroon mahdollisista sivureaktioista steroidilääkkeiden ottamisen jälkeen. Lisäksi Clomid saa käyttää myös koko steroidisyklin ajan, mutta sitä käytetään pääasiassa syklin jälkeisenä hoitona. Monet urheilijat valitsevat Clomid steroidisyklin jälkeen palauttaakseen nopeasti luonnolliset testosteronin synteesin prosessit.

Clomid sisältää komponentteja, jotka minimoivat estradiolin tason, vaikuttavat aktiivisesti tämän hormonin reseptoreihin, ja samalla lääke auttaa jatkamaan luteinisoivan hormonin synteesiä kehossa. On syytä huomata, että testosteronin synteesiprosessit riippuvat luteinisoivasta hormonista.

Kuinka ottaa se

Clomid annostus vaihtelee tavoitteiden mukaan. Lääkkeen optimaalisen määrän määrittää asiantuntija yksilöllisesti ottaen huomioon sellaiset tekijät kuin yksilöllinen intoleranssi yhdelle tai useammalle lääkkeen komponentille ja kehon yleinen terveydentila.

Kun sitä käytetään suoritustulosten saavuttamiseksi urheilussa, sitä käytetään pääasiassa vuorokausiannoksena, joka ei ylitä 150 mg. Optimaalinen lääkkeen ottamisen kesto syklin jälkeisessä hoidossa on 2-4 viikkoa. Tässä tapauksessa annostus ei saa ylittää 50-100 mg. Tämä annostus ja syklin kesto on optimaalisin, jotta Clomid ottamisesta saadaan paras mahdollinen vaikutus.

Sivuvaikutukset

Lääkkeen käytön tärkeimmät negatiiviset vaikutukset ovat kuume, huimaus ja hikoilu. On huomattava, että lääkkeen ottaminen on ehdottomasti vasta-aiheista lapsille, naisille imetyksen aikana, raskauden aikana.

Älä myöskään ota Clomid, jos olet havainnut kasvaimia nivusalueella ja aivolisäkkeessä, sinulla on diagnosoitu munasarjakysta, endometrioosi, munuaisten ja maksan vajaatoiminta sekä aivolisäkkeen vajaatoiminta , jos sinulla on yksilöllinen intoleranssi yhdelle tai useammalle lääkkeen aineosalle jne.

Clomid pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Clomid 50 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart