,

Clenbuterol 40 mcg 50 pilleriä

11.00

Laadukas Clenbuterol myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Rasvanpolttimet

Vaikuttava aine: Clenbuterol Hydrochloride

Annostus ja määrä: 40 mcg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Clenbuterol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Lääkkeen vaikuttava aine on Clenbuterol 40 mcg 50 pilleriä, joka kuuluu sympatomimeetteinä tunnettujen yhdisteiden luokkaan. Sitä on samoin käytetty ihmislääketieteessä astman hoitoon, mutta yleisemmin sitä käytetään tehokkaana painonpudotuslääkkeenä.

Členin käytön edut

Tämä tehokas rasvanpolttaja, jolla on myös merkittävä kyky säilyttää lihasmassaa ja lisätä sitä. Käytön tärkeimmät edut ovat:

  • Lisääntynyt kestävyys
  • Vähentynyt ruokahalu
  • Ihonalaisen rasvan polttaminen
  • Lieviä sivuvaikutuksia

Kuinka ottaa klenbuterolia

Ultima Pharmaceuticalsin klenbuteroli sietää hyvin molemmat sukupuolet, mutta miesten ja naisten annostus vaihtelee. Miehillä optimiarvot ovat 120-160 mcg päivässä, kun taas naisilla ne ovat välillä 80-100 mcg päivässä.

Usein klenbuteroli otetaan lyhyissä 2 viikon jaksoissa samoilla tauoilla (eli vähintään 2 viikkoa). Tämä johtuu suurelta osin siitä, että keho kehittää toleranssia (lääkkeen herkkyys laskee), mikä johtaa sen tehon merkittävään laskuun. Jotta se pysyisi samalla tasolla, sinun on lisättävä merkittävästi annosta (joka on täynnä sivuvaikutusten riskiä) tai lisättävä kiertoon erityinen lääke ”Ketotifeeni”. Jos tätä lääkettä ei käytetty kierrossasi, klenbuterolijaksojen välisen tauon tulisi olla 4-6 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan toistaa.

Yhdistelmät

On parasta yhdistää klenbuterolia kasvuhormonien kanssa, koska tämä antaa sinulle parhaan suorituskyvyn rasvanpolttossa, parantaa määritelmää ja ylläpitää laihaa lihasmassaa. Klenbuterolipinoja anabolisten steroidien kanssa harjoittavat pääasiassa edistyneet urheilijat, koska niiden yhdistelmä voi aiheuttaa tiettyjä sivuvaikutuksia. On myös sallittua ottaa Člen steroidijaksojen jälkeen lihasten säilyttämiseksi ja rasvan polttamiseksi.

Sivuvaikutukset

On parasta ottaa Člen ennen harjoittelua tai aamulla. Iltapäivisin ja lähempänä unta se voi vaikuttaa unen laatuun ja aiheuttaa unettomuutta. Muita yleisiä mutta lieviä sivuvaikutuksia ovat lihaskrampit, vapina, unettomuus, hikoilu, korkea verenpaine, päänsärky ja pahoinvointi.

Klenbuterolipillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko rasvanpoltto-osioon.

Clenbuterol 40 mcg 50 pilleriä toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart