,

Clenbuterol 40 mcg 100 pilleriä

39.00

Laadukas Clenbuterol myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Rasvanpolttimet

Vaikuttava aine: Clenbuterol Hydrochloride

Annostus ja määrä: 40 mcg (100 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Clenbuterol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Clenbuterol 40mcg:n vaikutuksesta presynaptisen kalvon beeta-2-adrenoreseptoreihin adrenaliinin ja noradrenaliinin tuotanto lisääntyy. Ne puolestaan ​​​​vaikuttavat rasvanpolttoa. Lääkkeen käytön aikana aineenvaihdunta kiihtyy. Rasvakudoksen kertymisestä vastaavan lipaasin työ vähenee merkittävästi. Siten rasvanpolttoprosessi lisääntyy ja rasvaemästen kertyminen hidastuu, ihminen pääsee eroon ylimääräisistä kiloista.

Lääkkeen etuna on muun muassa vahva antikatabolinen vaikutus. Kuivumisen ja painonpudotuksen aikana on tärkeää säilyttää lihakset ja estää niiden tuhoutuminen. Lääke on läpäissyt paljon tutkimusta. Tutkimuksen aikana osoitettiin vaikuttavan aineen suora vaikutus proteolyysin estoon. Klenbuterolilla on myös ylimääräinen anabolinen vaikutus.

Suositeltu klenbuterolin annostus

Useimmille urheilijoille ja erityisesti kehonrakentajille lääke toimii tehokkaana rasvanpolttajana kuivauksen aikana. On mahdollista saada maksimaalinen vaikutus ilman sivuvaikutuksia, jos käytät lisäksi Ketotifenia ja Thyroxinea. Se sopii urheilijoille sukupuoleen ja ikään katsomatta. Asiantuntijat suosittelevat pienempää annosta naisille kuin miehille. Tämän aineen käyttö raskaana oleville ja imettäville äideille on kielletty.

Sinun on aloitettava klenbuterolin ottaminen 20 mikrogrammalla päivässä. Vähitellen tämä määrä kasvaa ja kurssin puoliväliin mennessä miehillä 140 mikrogrammaan ja naisilla 120 mikrogrammaan. Ottaminen tapahtuu tikkaiden avulla, ja kurssin lopussa annosta pienennetään, kunnes se lopetetaan kokonaan. Älä poikkea ilmoitetusta annoksesta ja hoito-ohjelmasta. Jos unohdat ottaa pillerin, sinun on jatkettava lääkkeen ottamista tavalliseen tapaan lisäämättä annoksen määrää.

Sivuvaikutukset aikana ottaen klenbuterolin

Urheilijoiden tulee ottaa huomioon lääkkeen vaikutus muihin elimistön sairauksiin (sydänsairaudet, munuaisten vajaatoiminta, diabetes, erilaiset sydänvauriot). Klenbuterolin käytön aikana on välttämätöntä sulkea pois lääkkeet ja apuvälineet, joissa on johimbiinia ja tyroksiinia. Tällaiset aineet voivat lisätä sivuvaikutusten todennäköisyyttä. Noudata tarkasti asiantuntijoiden ohjeita ja suosituksia. Klenbuterolin annoksen lisääminen ei anna lisätuloksia. Lääke toimii tehokkaammin, jos noudatat ruokavaliota etkä jätä harjoituksia väliin.

Huumeiden vaaroista on paljon myyttejä. Monet ihmiset uskovat, että lääke vaikuttaa elinten laajentumiseen ja johtaa sydänlihaksen liikakasvuun. Huhut johtuvat urheilijoiden vatsakalvon lisääntymisestä. Lääke on läpäissyt paljon tutkimuksia, ja sen turvallisuus ja tehokkuus on todistettu. Peritoneumin ulkonema johtuu kasvuhormonin liiallisesta käytöstä, ei rasvanpolttajasta.

Älä usko huhuja, jos et ole varma lääkkeen turvallisuudesta, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

Lääkkeellä on harvinaisia ​​sivuvaikutuksia joissakin ihmisryhmissä:

  • Ruokahalun puute;
  • Pahoinvointi;
  • Vapina käsissä, kehossa;
  • Lisääntynyt hikoilu;
  • Nukkumishäiriö;
  • Ahdistunut tila.

Päästäksesi eroon sivuvaikutuksista, sinun on sisällytettävä Ketotifen kurssille.

Osta klenbuterolia Suomesta edulliseen hintaan

Verkkokaupastamme voit ostaa farmakologisia valmisteita ihonalaisen rasvan torjuntaan ja monia muita urheiluharjoittelun välineitä. Tarjoamme alkuperäisiä korkealaatuisia tuotteita, nopeat toimitukset ja parasta palvelua. Kun ostat myymälästämme, et vaaranna terveyttäsi ja saat vain johtavien lääkeyhtiöiden lääkkeitä edullisimpaan hintaan.

Clenbuterol 40mcg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart