, ,

Cabergoline 0.5 mg 4 pillerit

21.00

Laadukas Cabergoline myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Cabergoline (Cabaser)

Annostus ja määrä: 0.5mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Cabergoline luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Cabergoline 0,5 mg se on laajalti käytetty lääke urheilussa vähentämään joidenkin steroidien, kuten trenbolonin ja nandrolonin, progestogeenista aktiivisuutta. Näiden steroidien käyttö lisää prolaktiinipitoisuutta. Kun prolaktiinitasot kohoavat miehillä, se voi aiheuttaa galaktorreaa, impotenssia, vähentynyttä seksihalua ja jopa hedelmättömyyttä. Cabergoline aktiiviset komponentit lisäävät dopamiinityyppisten reseptorien vastetta ja estävät tehokkaasti prolaktiinin synteesiä.

Kabergoliinin vaikutukset

Hormoni on vastuussa verenpaineesta ja tehon laadun parantamisesta. Luettelo lääkkeen ominaisuuksista sisältää:

  • Se stimuloi erektiotoimintaa
  • Lisää libidoa
  • Alentaa verenpainetta
  • Stimuloi nesteen erittymistä
  • Auttaa vahvistamaan lihasten määrittelyä

Kuinka ottaa se

Sun Pharman Cabergoline on valmistettu 0,5 mg:n tabletteina, jotka tulee ottaa suun kautta runsaan veden kanssa. Prolaktiinipitoisuuden alentamiseksi lääkettä tulee ottaa 0,25 mg:n annoksena, joka on puoli tablettia, 4 päivän välein. Jos sivuvaikutukset eivät häviä, ota sama annos joka 2. päivä. Lääkettä käytetään joskus tehon parantamiseksi; tässä tapauksessa annoksen tulee olla 0,5 mg 10 päivän välein.

Sivuvaikutukset

Cabergoline käytön negatiiviset reaktiot ilmenevät yleensä vain, kun annos ylitetään tai lääkettä käytetään väärin. Sivuvaikutuksia ovat ulosteongelmat, pahoinvointi, päänsärky, nenäverenvuoto, ihottuma, turvotus, perikardiitti, uni- ja ruokahaluongelmat. Jos lääkkeen yliannostuksen oireita ilmenee, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin saadaksesi apua, koska lääkkeen annoksen ylittäminen voi johtaa vakaviin terveysvaikutuksiin.

Cabergoline pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Cabergoline 0,5 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart