,

Avanafil 200 mg 4 pillerit

29.00

Laadukas Avanafil myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Avanafil

Annostus ja määrä: 200mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Avanafil luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Avanafil 200 mg 4 pillerit kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan fosfodiesteraasi tyypin 5 (PDE5) estäjiksi ja joita käytetään miesten erektiohäiriöiden (impotenssin) hoitoon.

Lääkkeen ominaisuudet ja vaikutukset

Avanafil on selektiivinen PDE5:n estäjä, jota esiintyy paisuvaisen lihaksessa, eturauhasessa, rakossa, verisuonten ja sisäelinten sileässä lihaksessa, luustolihaksessa, virtsaputkessa, verihiutaleissa, munuaisissa, keuhkoissa, pikkuaivoissa, sydämessä, maksassa, kiveksissä, siemenrakkulassa, ja haima. Estämällä PDE5:n toimintaa lääke lisää cGMP:n määrää, mikä parantaa erektiotoimintaa niin kauan kuin seksuaalista stimulaatiota esiintyy. Lääke laajentaa kehon verisuonia, pääasiassa sukuelinten alueella, mikä mahdollistaa erektioon tarvittavan verenvirtauksen.

Kuinka ottaa lääke

Sunrise Remedies tuottaa Avanafil 200 mg:n tabletteina, jotka otetaan suun kautta. Suurin suositeltu annos miehille on 1 200 mg:n tabletti 24 tunnin aikana. Se tulee ottaa ruuan kanssa tai ilman ja noin 15 minuuttia ennen seksuaalista kanssakäymistä, jotta lääkkeestä saadaan paras mahdollinen teho.

Sivuvaikutukset

Tähän lääkkeeseen ei liity monia sivuvaikutuksia, mutta niiden esiintyminen on aina mahdollista. Joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia voivat olla päänsärky, kuumat aallot tai selkäkipu.

Avanafil pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Avanafil 200 mg 4 pillerit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart