,

Avanafil 160 mg 4 pillerit

43.00

Laadukas Avanafil myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Avanafil and Dapoxetine

Annostus ja määrä: 160mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Avanafil luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Avanafil 160 mg 4 pillerit toimii samalla tavalla kuin Viagra (Sildenafiil) erektion saavuttamisessa ja tukemisessa. Se auttaa rentouttamaan sukuelinten alueen lihaksia ja laajentaa verisuonia, mikä lisää verenkiertoa penikseen seksuaalisen kiihottumisen aikana. Avanafililla on kuitenkin nopeampi vaikutus ja se alkaa toimia vain 15 minuutin kuluessa nauttimisesta. Dapoksetiinilla on kyky pidentää erektiota ja pidentää lääkkeen aktiivisuuden kestoa jopa 14 tunniksi.

Miten Avanafil otetaan

Lääke otetaan 160 mg:n (1 tabletin) annoksena päivässä. Anna 24 tunnin tauko annosten välillä. Maksimaalisen tehon saavuttamiseksi ota lääke 15 minuuttia ennen seksiä. Lääke tulee ottaa ruoan kanssa tai ilman (mieluiten ilman). Vältä tablettien pureskelua, niele ne kokonaisina runsaan veden kera.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Joitakin tämän lääkkeen käyttöön liittyviä negatiivisia reaktioita ovat nenän tukkoisuus, huimaus, päänsärky, vilustumisoireet, punoitus tai selkäkipu. Jotkut näistä sivuvaikutuksista voivat johtua kuivumisesta, joten voit välttää ne juomalla runsaasti vettä tämän lääkkeen käytön aikana.

Avanafil-pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Avanafil 160 mg 4 pillerit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart