,

Anavar 10 mg 50 pillerit

99.00

Laadukas Anavar myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Oxandrolone

Annostus ja määrä: 10mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Anadrol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Anavar 10 mg on ihmisen valmistama steroidi, joka on samanlainen kuin ihmiskehossa oleva testosteroni. Tämän lääkkeen vaikuttava aine on itse asiassa Oxandrolone, jota käytetään lääketieteessä auttamaan ihmisiä, jotka eivät pysty laihduttamaan tai pitämään kohtuullista painoa lääketieteellisistä syistä. Tämä lääke voi auttaa palautumaan kliinisten leikkausten, vakavien vammojen tai jatkuvien sairauksien jälkeen menetettyyn painoon. Sitä käytetään vastaavasti estämään lihasten surkastumista ja vähentämään luun heikkenemistä ihmisillä, joilla on osteoporoosi.

Anavar vaikutukset

Anavar pidetään yhtenä parhaista lääkkeistä naisten käyttöön, koska kohtalaisina annoksina se ei aiheuta maskuliinisaatiota. Anavar sopii parhaiten niille, jotka haluavat lisätä voimavarojaan ja hankkia pari kiloa hyvää lihasmassaa. Vahvuusindikaattoreiden kasvu selittyy kreatiinifosfaatin synteesillä.

Urheilijan lihakset eivät kerää vettä Anavar käytön aikana, mikä mahdollistaa voiman lisäämisen ilman äkillistä massan kasvua. Monille urheilijoille tämä on erittäin tärkeää, koska sen avulla voit lisätä voimaa muuttamatta painoluokkaa.

Oikea tapa ottaa Anavar

Anavar otetaan tavallisesti enintään 4-6 viikon ajan. Suositeltu aloitusannos on 40-50 mg päivässä jaettuna kahteen annokseen, jotta voit tuntea Anavar käytön vaikutuksen. Naiset voivat käyttää sitä 10-20 mg:n annoksina päivässä. Anavar ei suositella ottamaan suurempina annoksina tai suositeltua pidempään. Se ei lisää tehokkuutta, vaan lisää vain sivuvaikutuksia.

Oxandrolone yksinsyklissä voi aiheuttaa melko voimakkaan painonnousun, mutta vain aloittelijoille, joiden keho ei ole vielä tottunut steroidien käyttöön. Jos kuitenkin yhdistät oxandrolone oikein muiden lääkkeiden kanssa, voit vahvistaa molemminpuolisesti niiden vaikutusta ja saada erinomaisen tuloksen kehon painon nousun muodossa.

Yhdistetyt syklit

Anavar yhdistetään täydellisesti melkein kaikkiin steroideihin, vaikka se antaa vahvan synergistisen vaikutuksen (se tehostaa toisen steroidin vaikutusta massan kasvuprosessissa, toinen steroidi puolestaan ​​lisää Oxandrolone vaikutusta vahvuuden lisäämisessä). Jos olet aloittelija, Oxandrolone + Primobolan (tai Boldenone) -yhdistelmä on sinulle erinomainen yhdistelmä. Tämä yhdistelmä lisää tehoa ja sen avulla voit saada huomattavan painon. Lisäksi se on suhteellisen turvallinen sivuvaikutusten suhteen.

Sivuvaikutukset

Anavar ei ole vahvaa androgeenisuutta, joten se ei aromatisoi. Tämä tarkoittaa, että herkät urheilijat, jotka kärsivät verenpaineesta tai ovat alttiita gynekomastialle, voivat ottaa Oxandrolone ilman lisäyhdistelmiä. Vaikka annostus ylittyy merkittävästi, Anavar ei käytännössä estä luonnollisen testosteronin tuotantoa, tämä johtuu siitä, että oksandroloni ei muutu estrogeeniksi.

Anavar 10 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart