, ,

Anastrozole 30 pillerit 1 mg

29.00

Laadukas Anastrozole myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Anastrozole

Annostus ja määrä: 1mg (30 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Anastrozole luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Anastrozole 1 mg kuuluu aromataasin estäjien ryhmään. Tämä tarkoittaa, että se estää aromataasientsyymin toiminnan, joka muuttaa androgeenit (kuten testosteronin) estrogeeniksi. Anastrotsolia käytetään yleisesti lääketieteessä naisten rintasyövän hoitoon vähentämällä estrogeenin määrää kehossa (mikä voi saada syövän kasvamaan nopeammin). Miehet käyttävät anastrotsolia myös vähentämään korkeisiin estrogeenitasoihin liittyviä sivuvaikutuksia.

Anastrozole käytön vaikutukset

Tämä Ultima Pharmaceuticalsin valmistama lääke on tehokas lääke, joka auttaa tasapainottamaan hormonitasoja androgeenisen steroidisyklin jälkeen. Steroidit, jotka ovat androgeenisia, muuttuvat voimakkaasti estrogeeniksi, kun ne ovat kehossa. Tämä aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia miehen kehossa, kuten gynekomastiaa, nesteen kertymistä, aknea ja paljon muuta. Anastrozole estää näitä kielteisiä vaikutuksia vähentämällä androgeenikonversiosta muodostuvan estrogeenin määrää, mikä lisää testosteronin määrää kehossa. Tästä on paljon enemmän hyötyä miehille.

Anastrozole antaminen

Anastrozole on erittäin tehokas ja monipuolinen lääke, jota voidaan käyttää eri tavoin.

Ensimmäinen tapa käyttää lääkettä on sellaisten sivuvaikutusten hoito, jotka ovat jo ilmaantuneet steroidisyklin aikana tai sen jälkeen (jakson jälkeisen hoidon aikana). Anastrotsolin annoksen 0,5–1 mg päivässä 1 viikon ajan (steroidisyklin aikana) tai 2–4 viikon ajan (steroidisyklin jälkeen) pitäisi vähentää sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa jne.

Voit myös ottaa Anastrozole ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä koko steroidisyklin ajan. Jos tätä menetelmää käytetään, tulee ottaa pieni annos, noin 0,25-0,5 mg päivässä. Tässä tapauksessa anastrotsolia ei tarvitse ottaa kuukautiskierron jälkeiseen hoitoon.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Naiset eivät saa käyttää Anastrozole ilman lääkärin lupaa mahdollisten hormonaalisten häiriöiden vuoksi tai henkilöt, jotka kärsivät sydänsairauksista kolesterolitason laskun vuoksi.

Kenellekään muulle, kun lääkettä käytetään oikein ja huolellisesti, sivuvaikutuksia ei pitäisi ilmaantua. Joissakin tapauksissa voi kuitenkin esiintyä oksentelua, pahoinvointia, heikkoutta, kuumia aaltoja, ihottumaa, kipua selässä, ihossa, kurkussa ja nivelissä, äkillisiä mielialan muutoksia, masennuskohtauksia ja unettomuutta.

Anastrozole pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Anastrozole 1 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin he auttavat mielellään.

Shopping Cart