, ,

Anastrozole 1 mg 30 pillerit

34.00

Laadukas Anastrozole myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Anastrozole

Annostus ja määrä: 1mg (30 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Anastrozole luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Monet asiantuntijat huomauttavat, että anastrotsolin tehokkuus on useita kertoja suurempi kuin tamoksifeenin, urheilufarmakologian suosituimman lääkkeen. Anastrozole ensimmäinen muunnelma tunnettiin laajalti perinteisessä lääketieteessä, lääkettä käytettiin erityisesti onkologisten sairauksien ja muiden kasvainten hoitoon. Kuitenkin hieman myöhemmin lääkkeen ominaisuudet tulivat urheilun edustajille tunnetuiksi, ja lukuisten parannusten jälkeen siitä tuli yksi urheilufarmakologian tunnetuimmista lääkkeistä.

Anastrozole 1 mg aktiiviset komponentit minimoivat kolesterolipitoisuuden, joten sen käyttö on erittäin vasta-aiheista sydänsairauksista kärsiville.

Mitä vaikutuksia Anastrozole voi olla?

Kun otat lääkettä asiantuntijan määräämien suositusten mukaisesti, urheilija voi saada seuraavat tulokset:

  • Aromatisaation estäminen;
  • Lisääntynyt testosteronitaso;
  • Estrogeenien taso on minimoitu.

On syytä huomata, että tämä lääke ei ole steroidinen lääke.

Miten Anastrozole otetaan oikein

Suurimmaksi osaksi lääkkeen ominaisuuksia käyttävät aktiivisesti urheilijat, joilla on kokemusta urheilufarmakologisten lääkkeiden käytöstä. Ja kuitenkin, ennen kuin aloitat lääkkeen käytön, on parasta kuulla asiantuntijaa.

Naisille Anastrozole käyttö on erittäin vasta-aiheista, koska siitä voi tulla hormonaalisten häiriöiden pääasiallinen syy.

Tällä hetkellä on olemassa useita tapoja ottaa tämä lääke. Ensimmäinen ja yleisin tapa on ottaa anastrotsolia, kun aromatisoitumisen merkkejä ilmenee. Tässä tapauksessa asiantuntijat voivat määrätä lääkettä 0,5 – 1 milligrammaa päivässä.

Toinen tapa ottaa lääke on ottaa se steroidisyklin alusta alkaen.

Samanaikaisesti on parasta ottaa lääke pienimmistä annoksista, mikä estää haittavaikutusten ilmenemisen kokonaan. Tällä antomenetelmällä määrätty lääkkeen vähimmäisannos on 0,25 milligrammaa päivässä. Kun olet valinnut tämän menetelmän, huomaa, että tätä lääkettä ei käytetä PCT:hen (Post Cycle Therapy).

Monet asiantuntijat ilmoittavat, että tämän lääkkeen käytön tehokkuuden lisäämiseksi on parasta ottaa tabletit tyhjään vatsaan pesemällä ne suurella määrällä vettä. Siksi on mahdollista nopeuttaa lääkkeen imeytymistä ja minimoida sen negatiivinen vaikutus maha-suolikanavaan.

Sivuvaikutukset

Kun otat lääkettä asiantuntijan suositusten vastaisesti, urheilijan tulee olla varautunut tällaisten haittavaikutusten ilmenemiseen, kuten:

  • Oksentelu ja pahoinvointi;
  • Heikkous ja kehon lämpötilan nousu;
  • Ihottuma;
  • Kivuliaita tuntemuksia selässä, iholla, kurkussa ja nivelissä;
  • Äkilliset mielialan muutokset, masennuskohtaukset ja unettomuus.

Anastrozole pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Anastrozole 1 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin he auttavat mielellään.

Shopping Cart