, ,

Anastrozole 1 mg 100 pillerit

105.00

Laadukas Anastrozole myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Anastrozole

Annostus ja määrä: 1mg (100 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Anastrozole luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Arimidol on suun kautta otettava lääke, joka sisältää vaikuttavana aineena anastrotsolia. Se on aromataasin estäjä, joka vähentää aktiivisesti estrogeenitasoja kehossa. Anastrozole 1 mg käytettiin ensimmäisen kerran lääketieteessä onkologisten sairauksien ja kasvainten hoitoon. Vaikka muut lääkkeen ominaisuudet ovat tulleet urheilun edustajille tiedoksi, ja nykyään se on yksi tunnetuimmista urheilufarmakologian lääkkeistä.

Mitkä ovat vaikutukset?

Jotkut anaboliset steroidit, kuten testosteroni, aromatisoidaan ja muunnetaan estrogeeniksi kehossa. Tämä aiheuttaa estrogeenitason nousun ja testosteronitasojen laskun. Miehillä tämä voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa, vedenpidätystä ja aknea. Anastrozole pystyy vähentämään näiden sivuvaikutusten ilmenemistä. Anastrozole oikealla käytöllä käyttäjä voi saavuttaa seuraavat vaikutukset:

  • Aromatisaation estäminen
  • Lisääntynyt testosteronitaso
  • Alennettu estrogeenitaso

Käyttösuositukset

Anastrozole voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Yleisimmin käytetty menetelmä on ottaa se aromatisaation oireiden hoitoon niiden ilmaantumisen jälkeen. Tätä tarkoitusta varten 0,5–1 milligrammaa lääkettä tulee ottaa päivittäin, kunnes oireet häviävät.

Toinen menetelmä Anastrozole ottamiseksi on ottaa se steroidisyklin alusta alkaen aromatisaation ja sen oireiden ilmaantumisen estämiseksi. Lääkkeen annostus tälle menetelmälle on 0,25 milligrammaa päivässä. Jos tämä menetelmä valitaan, lääkettä ei tule käyttää syklin jälkeiseen hoitoon (PCT).

Anastrotsolitabletit tulee ottaa tyhjään mahaan runsaan veden kera, jotta lääkkeen tehokkuus saavutetaan mahdollisimman hyvin.

Haittavaikutukset

Jos käyttösuosituksia ei noudateta, sivuvaikutuksia voi esiintyä oksentelun, pahoinvoinnin, heikkouden, kehon lämpötilan nousun, ihottuman, selän, ihon, kurkun ja nivelten kivuliaita tuntemuksia, äkillisiä mielialan muutoksia, masennuskohtauksia ja unettomuus.

Anastrozole aktiiviset komponentit vähentävät kolesterolia, joten sen käyttö on erittäin vasta-aiheista sydänsairauksista kärsiville. Naisille Anastrozole käyttö on erittäin vasta-aiheista, koska siitä voi tulla hormonaalisten häiriöiden pääasiallinen syy.

Anastrozole pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Anastrozole 1 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin he auttavat mielellään.

Shopping Cart