,

Anadrol 50 mg 50 pillerit

79.00

Laadukas Anadrol myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Oxymetholone

Annostus ja määrä: 50mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Anadrol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Anadrol 50 mg on suun kautta otettava steroidi, jota valmistaa Magnum Pharmaceuticals ja joka sisältää vaikuttavana aineena oksimetolonia. Oxymetholone tai Anadrol, kuten sitä yleisesti kutsutaan, pidetään ehkä ”voimakkaimpana” ja vaarallisimpana kaikista olemassa olevista anabolisista steroideista, mutta molemmat nämä tuomiot ovat hyvin kaukana totuudesta. Itse asiassa Anadrolia voidaan kutsua suhteellisen turvalliseksi lääkkeeksi, ja samalla sillä on erittäin heikkoja anabolisia ominaisuuksia.

Anadrolin ominaisuudet

Oksimetolonimolekyyli on hyvin samanlainen kuin Oxandrolone- ja Drostanolone-molekyylit – kaikki kolme ovat dihydrotestosteronin (DHT) johdannaisia, kaikissa kolmessa muutokset tehtiin yksinomaan ensimmäisessä renkaassa. Oksandrolonin tavoin oksimetoloni on antikatabolinen (estää kortisolin synteesiä ja erittymistä), mutta heikompi kuin sen ”veli”.

Oksimetolonimolekyyleillä on affiniteetti estrogeenireseptoreihin, mutta jos Drostanolone estää nämä reseptorit, oksimetoloni päinvastoin aktivoi ne. Siksi Oxymetholone itsessään on estrogeeninen aktiivisuus. Estrogeenisen lisäksi Oxymetholone on myös progestogeeninen aktiivisuus, mutta paljon heikompi. Joka tapauksessa tämä anabolinen steroidi estää suuresti oman testosteroninsa tuotantoa sekä spermatogeneesiä.

Anadrolin fyysiset vaikutukset

Kuten jo mainittiin, Anadrol on erittäin heikko anabolinen. Mutta selkeiden antikatabolisten ”kykyjen” sekä sen luontaisen estrogeenisen ja progestogeenisen aktiivisuuden ansiosta Anadrol itse voi antaa hyvän painonnousun. Tosin suurin osa rekrytoidusta painosta on vettä.

Mielenkiintoinen tosiasia on, että Anadrolia voidaan pitää hyvänä ”rasvanpolttajana” – sen antikatabolisten ominaisuuksien vuoksi yleensä. Sitä käytetään joskus ”kuivaukseen”, mutta vain hyvin rajoitetun ajan (1-2 viikkoa) – tämän anabolisen steroidin kyvystä sitoa vettä.

Annokset

Magnum Pharmaceuticalsin Oxymetholone-valmisteen vähimmäisannos on 50 mg (1 tabletti) päivässä, mutta vaikutus on myös minimaalinen. Tämä annos sopii parhaiten aloittelijoille. Optimaalinen annos kokeneemmille steroidien käyttäjille on 100–150 mg päivässä. Paras annos naisille on enintään 25-50 mg päivässä.

On suositeltavaa jakaa päiväannos 2 tai 3 annokseen (Anadrol puoliintumisaikaa ei ole määritelty selkeästi ja se on 7-15 tunnin välissä). Jakson keston tulee olla 4 viikkoa, miehillä enintään 8 viikkoa ja naisilla enintään 6 viikkoa.

Yhdistelmä muiden anabolisten steroidien kanssa

Anadrol on melkein ihanteellinen kumppani testosteronille. Se pystyy muun muassa estämään testosteronin muuntamisen DHT:ksi ja siten lisäämään sen tehokkuutta. Lisäksi lihasten kasvujaksojen aikana Anadrol voidaan yhdistää Boldenone tai Methenolone (Primobolan) kanssa. Jopa naaraat voivat kokeilla viimeistä yhdistelmää.

Anadrol ja Nandrolone samanaikainen vastaanotto on täysin poissuljettu!

Jos päätät käyttää Anadrol ”kuivauksen aikana”, muista yhdistää se ruiskeena annettavaan Stanozololiin. Totta, tämä lisää huomattavasti maksan kuormitusta, mikä tarkoittaa, että maksan suojaavien aineiden ottaminen on väistämätöntä. Ei ole toivottavaa yhdistää Anadrol ja Trenbolone vastaanottoa.

Sivuvaikutukset

Anadrol tukahduttaa erittäin voimakkaasti kehon omaa testosteronin eritystä sekä spermatogeneesiä: siemensyöksyn määrä vähenee jyrkästi sen nauttimisen aikana, joten sinun on oltava valmis tähän.

Mitä tulee Anadrol vaikutukseen maksaan, sitä voidaan kutsua suhteellisen lieväksi. Esimerkiksi stanozolol ”koskee” tätä elintärkeää elintä voimakkaammin (jos Anadrol-annos ylittää 200 mg päivässä, sen negatiivinen vaikutus maksaan on kuitenkin huomattava).

Kuten jo mainittiin, se ei käytännössä aiheuta virilisaatioilmiöitä naisilla.

Anadrol-pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Anadrol 50 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart