,

Anadrol 10 mg 100 pillerit

91.00

Laadukas Anadrol myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Oxymetholone (Anadrol)

Annostus ja määrä: 10mg (100 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Anadrol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Anadrol 10 mg on steroidi, jota käytetään pääasiassa massan kasvattamiseen. Maxtreme Pharma tarjoaa sen pillerimuodossa. Korkea turvallisuus, tehokkuus ja kohtuuhintaisuus ovat tehneet lääkkeestä suosituimman urheilijoiden keskuudessa kaikkialla maailmassa. Dihydrotestosteronijohdannainen, oksimetoloni, on tärkein aktiivinen komponentti (yleisesti kutsuttu Anadrol). Lääkkeellä on kohtalainen androgeeninen ja voimakas anabolinen vaikutus. Se on yksi vahvimmista urheilusteroideista pillerimuodossa.

Anadrol tehokkuus

Jos noudatat sen käyttöä koskevia suosituksia, Anadrol antaa sinun saavuttaa seuraavat tulokset syklin aikana:

  • Hyvän lihasmassan nopea kasvu
  • Lisääntynyt kestävyys ja kapasiteetti
  • Lisääntynyt voima
  • Stimuloitunut verenkierron toiminta
  • Nopeutuneet regeneraatioprosessit, jotka ovat tärkeitä urheilijoille, jotka tekevät säännöllisesti intensiivistä harjoittelua
  • Parantunut nivelten ja nivelsiteiden toiminta

Tämä steroidi ei aiheuta aromatisaatiota eikä pidätä vettä lihaskudoksissa. Muista kuitenkin noudattaa suosituksia saavuttaaksesi tulokset ilman sivuvaikutuksia.

Hallintosäännöt

Keskimäärin käyttäjät ottavat 50-150 mg lääkettä päivässä. Tämä valikoima on tehokkain edistymisen kannalta, eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Jakson enimmäiskesto on 2 kuukautta. Steroidin käytön lopettamisen jälkeen tarvitaan post-cycle terapia (PCT). Tamoksifeenia suositellaan käytettäväksi tähän tarkoitukseen.

Ne, jotka haluavat saavuttaa parempia tuloksia turvallisesti, voivat yhdistää lääkkeen muiden AAS:ien kanssa. Se voidaan yhdistää täydellisesti Sustanon kanssa.

Sivuvaikutukset

Ennen kuin päätät ostaa Anadrol, tutki kaikki mahdolliset sivuvaikutukset, joita ilmenee, jos asiantuntijan suosituksia rikotaan. Yleisimmät Maxtreme Pharman Oxandrolone-valmisteeseen liittyvät sivuvaikutukset ovat: maksatoksisuus suurilla annoksilla, testosteronin heikkeneminen, turvotus, akne ja gynekomastia. Tamoksifeeni tai Clomid voivat auttaa vähentämään estrogeenisiä sivuvaikutuksia.

Anadrol pillerit voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Anadrol 10 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart