Clenbuterol

Näytetään kaikki 2 tulosta

Klenbuteroli, joka tunnetaan myös nimellä klen tai klenbuterolihydrokloridi, on synteettinen β2-agonisti, jota voidaan käyttää keuhkoputkia laajentavana ja termogeenisenä aineena. Kehonrakentajat ja urheilijat käyttävät sitä yleisimmin auttamaan painonpudotuksessa, koska se voi edistää huomattavaa rasvanpolttoa. Sen käyttöön liittyy kuitenkin joitain riskejä, joten on tärkeää olla tietoinen niistä ennen kuin päätät, sopiiko tämä lääke sinulle.

Täällä verkkosivuillamme tarjoamme klenbuterolia myyntiin parhaalla mahdollisella hinnalla. Tarjoamme vain 100 % aitoa klenbuterolia, ja tuotteemme toimitetaan aina nopeasti ja huomaamattomasti. Klenbuteroli on loistava tapa auttaa sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi, ja tuotteemme ovat korkealaatuisia. Tilaa nyt ja ala nähdä tuloksia!

Klenbuteroli on voimakas keuhkoputkia laajentava aine, joka voi auttaa parantamaan ilman virtausta keuhkoihin, joten se on suosittu valinta urheilijoille ja kehonrakentajille. On kuitenkin olemassa joitakin tärkeitä asioita, jotka on tiedettävä ennen kuin ostat klenbuterolin verkossa.

Oikea Clenbuterol annostus alkaa 20 mikrogrammasta päivässä 120 mikrogrammaan päivässä urheilijan tasosta riippuen. Kokeneiden Clenbuterol for sale käyttäjien keskuudessa tehdyn tutkimuksen mukaan 80 mikrogramman päiväannos voi aiheuttaa hermostuneisuutta, kun taas yli 100 mikrogramman annos voi aiheuttaa närästystä.

Shopping Cart